Sanitair

badkamer of toiletruimte

Bij ons kunt u terecht voor een complete badkamer, toiletruimte of kleinere aanpassingen. Wij instaleren uw sanitair zo dat warmteverlies of waterspilling zo klein mogelijk blijft. Het installatiewerk voldoet aan overheidsnormen en fabrieksvoorschriften. Bij de aansluiting van uw sanitair richten wij ons op legionellapreventie, volgens KIWA watervoorschriften..

Sanitaire installatie

Een sanitaire installatie bestaat uit een gescheiden leidingssysteem voor koud en warm water met tappunten zoals kranen, douche en (af)wasmachine. Een (combi)cv-ketel in combinatie met een geiser of boiler levert het warme water. Het gebruikte huishoudwater wordt via de riolering afgevoerd. Wij berekenen de leidingdiameters en het leidingtraject, waardoor de juiste waterdruk ontstaat en een optimale waterstroom.

Onderhoud sanitair en ontstoppen afvoerleidingen

Om uw sanitair in goede conditie te houden, adviseren we regelmatig onderhoud. We zijn gespecialiseerd in het repareren, vervangen en onderhouden van sanitair en het ontstoppen van afvoerleidingen. Wij leveren sanitair en sanitaironderdelen. We leveren ook sanitair voor senioren en minder validen.

Loodgietersbedrijf Schouwstra