Centrale verwarming

Moderne cv-ketels leveren naast warm water ook warmte via radiotoren, convectoren en vloerverwarming. Het is van belang dat het warmtecomfort in huis optimaal is. Daarom zullen wij vooraf een capaciteitsberekening maken gebaseerd op uw woonsituatie en wensen, zodat wij de juiste (combi)cv-ketel kunnen adviseren.

Installatie en onderhoud van cv-ketel

Wij kunnen uw cv-ketel vakkundig installeren. Dat is belangrijk omdat een onzorgvuldige installatie gevaarlijke situaties kan veroorzaken zoals koolmonoxidevergiftiging of gasexplosies. Ook het onderhoud nemen we voor onze rekening. We stellen een onderhoudsplan op en komen periodiek langs om de cv-ketel te inspecteren. Daarmee zorgen we een veilige en optimale prestatie van uw cv-ketel.

Aanschaf van een nieuwe cv-ketel

Een cv-ketel zal gemiddeld twaalf tot vijftien jaar meegaan. Na deze periode hoeft de ketel nog niet defect te zijn, maar is de techniek vaak verouderd. Bovendien brengt een nieuwe cv-ketel lagere energie- en onderhoudskosten met zicht mee. Wij adviseren graag over de aanschaf van uw nieuwe CV-ketel. Voordat we een goed advies kunnen uitbrengen inventariseren we de bestaande cv-installatie en de benodigde capaciteit.

Loodgietersbedrijf Schouwstra